אפשרויות הדפסה:

מלפפון כבוש ביתי

מניב6 מנותהכנה5 דקותסך הכול5 דקות

מלפפון כבוש ביתי - בתחילת הכבישה

 2 כוסות מלפפוןפרוס לפרוסות דקות
 1 כוס מים
  כוס חומץ בן יין לבןאו חומץ תפוח
 1 כפית מלח
 ½ כפית פלפל שחור שלם
 2 שיני שוםקלוף ופרוס
 1 צרור שמיר
1

מחטאים את צנצנת השימור במים רותחים (משאירים את המים הרותחים בתוך הצנצנת כ-5 דקות.)

2

שמים בתחתית חלק מהשמיר והשום.

3

מוסיפים מים, חומץ, פלפל ומלח ומערבבים.

מלפפון כבוש ביתי - הכנה

4

מוסיפים את פרוסות המלפפונים. בינהם משלבים עוד מהשמיר והשום. המלפפונים צריכים להיות די דחוסים ולגמרי מכוסים בנוזל השימור.

מלפפון כבוש ביתי - מוכן להכבש

5

אוטמים את הצנצנת ומניחים לחמישה ימים מחוץ למקרר.

6

אחרי הפתיחה מעבירים למקרר. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0