אפשרויות הדפסה:

מרק בשר בסגנון תימני

מניב5 מנותהכנה30 דקותבישול3 שעותסך הכול3 שעות 30 דקות

מרק בשר בסגנון תימני

 750 גרם בשר בקר עם ובלי עצמות (אסאדו, אוסובוקו, כתף)חתוך לקוביות בגודל 2-3 סנטימטר
 1 בצלבגודל גדול, חתוך ל-8 חלקים שווים בגודל 2 סנטימטר
 2 גזריםחתוכים לקוביות בגודל 2 סנטימטר
 2 גבעולי סלריחתוכים לקוביות בגודל 2 סנטימטר
 1 עלה דפנה
 2.50 ליטר מים
 2 עגבניותבגודל בינוני, חתוכות ל-8 חלקים שווים בגודל 2 סנטימטר
 3 תפוח אדמהבגודל בינוני, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 2 סנטימטר
 8 שיני שוםקצוצים
לתבלון
 1 כף חוויאג' למרק
 1 פלפל שאטהקצוץ מפורר
 מלח ופלפל
1

ממליחים קלות ומפלפלים את הבשר.

2

במחבת רחבה ששומנה קלות צורבים את קוביות הבשר ומעבירים את הנתחים הצרובים לסיר המרק.

מרק בשר בסגנון תימני - צריבת הבשר

3

נפתרים מעודפי שומן במחבת.

4

צורבים את הבצל, הסלרי והגזר ומעבירים לסיר.

מרק בשר בסגנון תימני - צריבת הירקות

5

מוסיפים מים לסיר, מוסיפים עלה דפנה, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים על אש קטנה.

6

במהלך הרתיחה והבישול מסירים קצף ושומנים שמצטברים למעלה בעזרת כף.

7

אחרי שעתיים בישול, מוסיפים את העגבניות, תפוחי האדמה, השום והתבלינים לסיר ומבשלים כשעה נוספת.

8

המרק מוכן כשהבשר רך ומתמוסס בפה.

נתוני תזונה

מנות 0