אפשרויות הדפסה:

מרק בשר עם ירקות

מניב6 מנותהכנה25 דקותבישול2 שעות 30 דקותסך הכול2 שעות 55 דקות

מרק בשר עם ירקות

 2 כפות שמן צמחי
 350 גרם בשר לבישול ארוךחתוך לקוביות קטנות בגודל סנטימטר
 ½ כפית פלפל שחורטחון
 1 בצל לבןבגודל בינוני, קצוץ
 1 גזרחתוך לקוביות קטנות
 1 גבעול סלריחתוך לקוביות קטנות
 2 שיני שוםקצוץ דק
 1 כף רסק עגבניות
 1 מיכל עגבניות מקולפותקצוצות
 6 כוסות ציר מרקעוף או ירקות
 ½ כפית בזיליקום מיובש
 ½ כפית אורגנו מיובש
 ½ כפית טימין מיובש
 1 עלה דפנה
 2 תפוח אדמהבגודל בינוני, קלוף, חתוך לקוביות קטנות
 1 כפית מלח
 ¾ כוס אפונה
 ¾ כוס תירס
 פטרוזיליהקצוצה
1

בסיר מרק מחממים את השמן על להבה בינונית ומטגנים את קוביות הבשר כ-5 דקות, עד להשחמה. מוציאים ומניחים על צלחת.

2

מכניסים לסיר את הבצל ומטגנים כ-5 דקות.

3

מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים כ-5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.

4

מוסיפים את השום וממשיכים עוד דקה באידוי-ערבוב.

5

מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים כחצי דקה.

6

מוסיפים עגבניות קלופות, ציר מרק, את קוביות הבשר ואת עשבי התיבול מיובשים.

7

מערבבים הכול, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי.

8

מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ואת המלח, משיבים לרתיחה וממשיכים בבישול על להבה נמוכה כחצי שעה נוספת.

9

לבסוף מוסיפים את האפונה והתירס. משיבים לרתיחה ומבשלים כחמש דקות נוספות.

10

להגשה מפזרים מעל קצת פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0