אפשרויות הדפסה:

מרק חומוס ותרד עם פסטה

מניב8 מנותהכנה30 דקותבישול1 שעה 55 דקותסך הכול2 שעות 25 דקות

מרק עשבוני וריחני בהשראה איטלקית

מרק חומוס-תרד-פסטה

 250 גרם גרגירי חומוסשהושרו במים למשך 8 שעות
 1 כפית אבקת אפייה
 3 כפות שמן זית
 1 בצלקצוץ
 1 גזרחתוך לקוביות
 5 שיני שוםקצוץ
 1 קופסת עגבניות תמר משומרותחתוכות לקוביות
 400 גרם עלי תרדקצוצים
 1 כוס פסטהשבלולים, קונכיות או פרפרים
לתיבול
 1 קמצוץ פלפל ומלח
 1 כף פפריקה מתוקה
 1 כף עשבי תיבולקצוצים
 1 כף דבש
 2 עלי דפנה
1

לפני הכנת המרק, מבשלים בסיר נפרד את החומוס עם אבקת אפיה למשך שעה - שעה וחצי, עד שהחומוס מתחיל להתרכך.

2

בסיר מרק (נפרד מסיר החומוס) מטגנים בצל וגזר בשמן זית עד לשקיפות הבצל.

3

מוסיפים שום כתוש, תבלינים ועשבי תיבול ומטגנים כדקה.

4

מוסיפים תרד שטוף וקצוץ לסיר ומטגנים עד שמתרכך.

5

מוסיפים לסיר את העגבניות, החומוס שבושל (עם מי הבישול), עלי הדפנה (נפתרים מהם בסוף הבישול). מוסיפים 2 ליטר מים, מערבבים ומביאים לרתיחה.

6

מוסיפים את הפסטה. מחכים ששוב ירתח ונותנים למרק להתבשל 20-25 דקות ברתיחה קלה.

7

מגישים עם גבינת פרמז'ן (רצוי אך לא חובה).

נתוני תזונה

מנות 0