שוטפים ומסדרים את כל הירקות. פורסים או מחלקים אותם לקוביות בגודל אחיד, יחסית קטן.
מחממים סיר מרק על חום בינוני.
מוסיפים שמן. מטגנים את הבצק והסלרי 5 דקות.
מוסיפים את הכרובית, האפונה, הזוקיני והגזר. מערבבים וממשיכים באידוי 5 דקות.
מוסיפים את השום ואת כל התבלינים. מטגנים ומערבבים כדקה.
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים.
לבסוף מוסיפים את שאר הרכיבים: בטטה, כוסברה, עלי דפנה, גריסים. מכסים בציר או במים, בוחשים, מגבירים את החום, מכסים ומביאים לרתיחה.
אחרי שהמרק רותח מעבירים לחום נמוך ומבשלים את המרק עם מכסה כשעה.
נותנים למרק לנוח כ-15 דקות לפני שמגישים. בתיאבון 😋