אפשרויות הדפסה:

מרק כרובית וקישואים

מניב6 מנותהכנה20 דקותבישול15 דקותסך הכול35 דקות

מרק כרובית וקישואים

 2 כפות שמן זית
 1 בצלקצוץ
 3 שיני שוםקצוצות
 600 גרם כרוביתשטופה ומפורקת לפרחים קטנים
 200 גרם קישואיםחתוכים לקוביות
 1 תפוח אדמהקלוף וחתוך לקוביות
 5 כוסות ציר ירקותאו מים
 ½ כוס כוסברהקצוצה
 1 כף כורכום
 1 כפית מלח
 ½ כפית פלפלטחון
להגשה
 לימון
 כוסברהקצוצה
1

מחממים סיר מרק על להבה בינונית. מוסיפים שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות, כחמש דקות.

2

מוסיפים את השום, מערבבים וממשיכים בטיגון כדקה.

3

מוסיפים את הכרובית והקישואים, מכסים ומאדים בחום נמוך כ- 8-10 דקות. מדי פעם בוחשים.

מרק כרובית וקישואים - טיגון הירקות

4

מוסיפים תפוח אדמה, כוסברה, תבלינים וציר (או מים). בוחשים ומביאים לרתיחה.

5

מכסים את הסיר ומבשלים על חום נמוך כ- 10-15 דקות, עד שהכרובית רכה.

6

טוחנים את המרק בעזרת מעבד מזון ידני.

7

להגשה זולפים כמה טיפות לימון ומפזרים קצת כוסברה. לבריאות 😋

נתוני תזונה

מנות 0