מחממים סיר מרק על להבה בינונית. מוסיפים שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות, כחמש דקות.
מוסיפים את השום, מערבבים וממשיכים בטיגון כדקה.
מוסיפים את הכרובית והקישואים, מכסים ומאדים בחום נמוך כ- 8-10 דקות. מדי פעם בוחשים.
מוסיפים תפוח אדמה, כוסברה, תבלינים וציר (או מים). בוחשים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על חום נמוך כ- 10-15 דקות, עד שהכרובית רכה.
טוחנים את המרק בעזרת מעבד מזון ידני.
להגשה זולפים כמה טיפות לימון ומפזרים קצת כוסברה. לבריאות 😋
מנות 0