אפשרויות הדפסה:

מרק כרובית מוקרם

מניב4 מנותהכנה10 דקותבישול50 דקותסך הכול1 שעה

מרק כרובית מוקרם

 1 קילוגרם כרוביתמחולק לפרחים קטנים
 1 בצלגדול, קלוף, חתוך לרבעים
 4 שיני שוםקלופות
 3 כפות שמן זית
 5 כוסות ציר ירקותאו מים עם קוביית מרק
  כפית אגוז מוסקט
 1 כפית מלח ים
 ¼ כפית פלפל שחור
 1 צרור ענפי טימיןקשורים בחבל
 ½ כוס קרם קוקוס
להגשה
 טימין טרירק העלים, או בצל ירוק קצוץ
 שמן זית
1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מסדרים במגש הצלייה את פרחי הכרובית, הבצל והשום. זולפים מעליהם את שמן הזית. צולים בתנור במשך 35 דקות.

מרק כרובית מוקרם - צליית הירקות

3

מעבירים את הירקות הצלויים לסיר בישול. מוסיפים ציר מרק, מלח, פלפל, אגוז מוסקט וצרור טימין. מביאים לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים כ-25 דקות.

מרק כרובית מוקרם - מתבשל

4

מוציאים את צרור הטימין. מאפשרים למרק לנוח 5 דקות וטוחנים אותו בעזרת מוט מעבד מזון. מוסיפים קרם קוקוס ובוחשים.

5

מגישים עם קישוט עלי טימין או עם בצל ירוק ומעט שמן זית. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0