אפשרויות הדפסה:

מרק כרוב ועגבניות

מניב4 מנותהכנה15 דקותבישול30 דקותסך הכול45 דקות

מרק כרוב ועגבניות

 1 כף שמן זית
 1 בצלקצוץ
 2 שיני שוםקצוץ
 1 כף רסק עגבניות
 ½ ראש כרובחתוך לקוביות
 1 כף פטרוזיליהקצוצה
 2 עגבניותמגוררות בפומפיה
 1 תפוחי אדמהחתוכים לקוביות בגודל סנטימטר
 4 כוסות ציר ירקותאו מים וקוביית מרק
 ½ לימוןסחוט
תבלינים
 ½ כפית כורכום
 ½ כפית כוסברה
 1 כפית מלח
 ½ כפית פלפל שחור
1

בסיר המרק מטגנים בצל על להבה בינונית 2-3 דקות.

2

מוסיפים שום, מערבבים ומטגנים כדקה נוספת.

3

מוסיפים רסק עגבניות משומר, מערבבים ומטגנים כחצי דקה.

4

מוסיפים את הכרוב, הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים.

5

מוסיפים רסק עגבניות טרי, תפוח האדמה, מיץ הלימון, ציר המרק.

6

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה. בתיאבון!

נתוני תזונה

מנות 0