מחממים סיר המרק על להבה בינונית. מטגנים את הבצל והשום בחמאה ושמן הזית עד לשקיפות.
מוסיפים את קוביות הדלעת והבטטה יחד עם עשבי התיבול היבשים מאדים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות.
מוסיפים את המרווה, מערבבים ומאדים כ-2 דקות נוספות.
מוסיפים 5-6 כוסות ציר מרק או מים עד כיסוי הקוביות, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ-10 דקות עד להתרככות הירקות.
נותנים לתבשיל להתקרר קצת ומרסקים בעזרת מוט בלנדר ידני עד לקבלת מרקם אחיד.
מוזגים מנה לקערית מרק, זולפים מעל קצת שמן זית ומגישים. בתיאבון!
0 מנות