מרק פטריות זריז

 200 גרם פטריות
 1 כף חמאה
 1 כף שמן זית
 75 גרם אבקת מרק פטריות
 4 כוסות מים
 0.50 מיכל שמנת לבישול

1

מנקים פטריות שמפניון וחותכים לפרוסות.

2

מטגנים את הפטריות בחמאה ושמן זית עד שמתרככות.

3

מכינים מרק פטריות מאבקת מרק פטריות לפי ההוראות - מרתיחים מים, מוסיפים את אבקת המרק ומבשלים כ-5 דקות.

4

כשמוכן מוסיפים את הפטריות לתוך המרק ומבשלים כ-2-3 דקות נוספות. רק ממש לפני ההגשה מביאים את המרק עד לרתיחה ואז מוסיפים שמנת לפי הצורך.

5

גורסים פלפל שחור טרי בזמן ההגשה.