אפשרויות הדפסה:

מרק שעועית לבנה

מניב8 מנותהכנה45 דקותבישול2 שעות 30 דקותסך הכול3 שעות 15 דקות

מושלם ליום חורפי

מרק שעועית (סבתא שומרונה)

 3 כוסות מיםלבישול השעועית הראשוני
 1 כוס שעועית לבנה(להשרות במים לילה לפני)
 3 גזריםחתוכים לקוביות
 2 גבעולי סלרי(את העלים לבשל גם ולהוציא לפני האכילה)
 3 בצליםקצוצים
 3 עגבניותקלופות וחתוכות לקוביות
 5 כפות גריסי פנינה
 3 כוסות מיםאו ציר מרק ירקות
תבלינים
 פלפל אדום (פפריקה)
 טימין
 פלפל שחור
 מלח
 כמון
 שום טרי
1

מכסים את השעועית במים בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי.

2

כעבור שעה וחצי במחבת לחוד: מטגנים את הבצל, גזר, סלרי כמה דקות. מוסיפים את השום ואת העגבניות.

טיגון בצל, גזר, סלרי

3

מוסיפים את הירקות לסיר המרק עם השעועית (שכבר החלה להתבשל.)

4

שוטפים את הגריסים ומוסיפים למרק.

5

מוסיפים תבלינים וממשיכים לבשל במשך כשעה.

מרק שעועית - תבלון

נתוני תזונה

מנות 0