אפשרויות הדפסה:

מרק שעועית עם בשר

מניב8 מנותהכנה30 דקותבישול3 שעותסך הכול3 שעות 30 דקות

מרק שעועית עם בשר

 2 כוסות שעועיתשהושרתה במים לפחות כ-8 שעות
 4 כפות שמן זית
 2 בצלקלוף וקצוץ
 4 שיני שוםקצוץ
 2 גזרקלוף וחתוך לקוביות קטנות
 1 שורש פטרוזילהקלוף וחתוך לקוביות קטנות
 1 שורש סלריקלוף וחתוך לקוביות קטנות
 3 עגבניותקלופות וקצוצות
 2 כפות רסק עגבניות
 0.50 קילוגרם בשר לבישול ארוךחתוך לקוביות בגודל סנטימטר
 2 תפוח אדמהגדול, קלוף וחתוך לקוביות בגודל סנטימטר
לתיבול
 1 כף פפריקה מתוקה
 1 כף פלפל צ'ילי מיובש
 2 עלי דפנה
 מלח ופלפל
להגשה
 פטרוזיליהקצוצה
1

מחממים את שמן הזית בסיר המרק.

2

מטגנים את הבצל 2-3 דקות, מוסיפים את השום וממשיכים כ- 2-3 דקות נוספות.

3

מוסיפים לסיר את הגזר והשורשים ומאדים כ-5 דקות.

מרק שעועית עם בשר - קיצוץ גזר ושורשים

4

מוסיפים את העגבניות ואת הרסק ומאדים כ-5 דקות נוספות.

5

מוסיפים כ-10 כוסות מים.

6

שוטפים את השעועית המושרית ומסננים ומוסיפים לסיר.

7

לבסוף מוסיפים את הבשר, תפוחי האדמה, פפריקה, צ'ילי, עלי דפנה, מלח ופלפל.

מרק שעועית עם בשר - מוכן לבישול

8

מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-3 שעות על להבה נמוכה.

9

מגישים עם פטרוזיליה טריה.

נתוני תזונה

מנות 0