אפשרויות הדפסה:

מרק תירס מוקרם

מניב4 מנותהכנה10 דקותבישול20 דקותסך הכול30 דקות

מרק תירס מוקרם

 2 כפות שמן צמחי
 1 בצלקצוץ
 2 גזרחתוך לקוביות
 2 קישואחתוך לקוביות
 4 שיני שוםקצוצות
 2 כפות קמח
 4 כוסות ציר ירקותאו מים עם קוביית מרק
 600 גרם גלעיני תירס
 1 כפית מלח
 ½ כפית פלפל שחור
להגשה
 פטרוזיליהקצוצה
 פלפל קייאןאו פפריקה חריפה
1

מחממים סיר על חום בינוני. מוסיפים את השמן. מטגנים את הבצל 2-3 דקות.

2

מוסיפים את הגזר, בוחשים וממשיכים בטיגון 2-3 דקות נוספות.

3

מוסיפים קישואים ושום, בוחשים, ממשיכים בטיגון 2-3 דקות.

4

מוסיפים את הקמח. בוחשים כחצי דקה.

5

מוסיפים את ציר המרק, את התירס, את המלח והפלפל. בוחשים.

6

מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים אש ומבשלים כ-20 דקות.

7

טועמים ומשפרים מליחות ופלפליות לפי הצורך.

8

מכבים את האש. טוחנים את המרק בעזרת מוט בלנדר.

9

בהגשה מפזרים על כל מנה פטרוזיליה קצוצה וקמצוץ של פלפל קייאן. בתיאבון 😋

מרק תירס מוקרם - הגשה

נתוני תזונה

מנות 0