מחממים סיר מרק על חום בינוני.
ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל, הסלרי והגזר כ-7 דקות.
מוסיפים את הפלפל הירוק והשום, מערבבים ומטגנים כ-2 נוספות.
מוסיפים את התירס, מערבבים, מכסים את הסיר ומנמיכים להבה. מאדים עם המכסה כ-5 דקות.
מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה, הטימין, המלח והפלפלים הטחונים. מכסים הכל בציר ירקות או במים ובוחשים.
מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים להבה ומבשלים את המרק כ-30 דקות.
נותנים למרק לנוח כמה רגעים ומרסקים בעזרת מעבד מזון ידני.
להגשה אפשר לפזר על המנה קצת בצל ירוק או עירית, ולזלוף מעט שמן זית. בתיאבון 😋
מנות 0