אפשרויות הדפסה:

מרק תפוחי אדמה וכרישה מוקרם

מניב6 מנותהכנה25 דקותבישול35 דקותסך הכול1 שעה

מרק תפוחי אדמה וכרישה מוקרם

 750 גרם כרישההחלק הלבן, שטוף וחתוך לקוביות
 3 כפות חמאה
 2 בצל לבןחתוך לקוביות
 4 שיני שוםחתוכים לקוביות
 1 קילוגרם תפוחי אדמהקלופים, חתוכים לקוביות
 3 עלי מרווהקצוצים
 3 כפות קמח חומוסאו קמח רגיל
 6 כוסות ציר ירקותאו מים עם קוביית ציר
 2 כפיות מלח גס
 ½ כף פלפל לבןגרוס
 250 מיליליטר קרם קוקוסאו שמנת
להגשה
 עיריתקצוצה
 לחם מחמצת(לא חובה)
1

מקלפים את הכרישה משכבה או שתיים חיצוניות. חוצים ושוטפים היטב. חותכים לקוביות.

חיתוך כרישה

2

בסיר מרק כבד ממיסים את החמאה. מוסיפים את הכרישה ומאדים כחמש דקות על חום בינוני.

3

מוסיפים את הבצל והשום וממשיכים כעשר דקות לאדות ולערבב מדי פעם.

4

מוסיפים את תפוחי האדמה ובוחשים כדקה.

5

מוסיפים את המרווה ומערבבים כמה שניות.

עלי מרווה

6

מוסיפים את הקמח ובוחשים כדקה נוספת.

מרק תפוחי אדמה וכרישה מוקרם - הוספת קמח

7

מוסיפים את ציר המרק, המלח והפלפל הלבן. מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה על להבה נמוכה כ-15 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.

8

טוחנים את המרק עם מעבד ידני או מעבירים לבלנדר וטוחנים.

9

מוסיפים את השמנת ומערבבים.

10

מגישים עם עירית קצוצה. אם יש לכם לחם מחמצת או לחם אחר שקצת התייבשו מומלץ לחתוך פיסות ולהוסיף לקערת המרק. בתיאבון 😋

מרק תפוחי אדמה וכרישה מוקרם - עם חתיכות לחם מחמצת

נתוני תזונה

מנות 0