אפשרויות הדפסה:

סטייק אנטריקוט במחבת

מניבמנה 1הכנה3 דקותבישול12 דקותסך הכול15 דקות

סטייק אנטריקוט במחבת

 1 נתח אנטריקוטבעובי ½2 סנטימטר, סביב 300 גרם לנתח
 2 כפיות שמן זית
 ½ כפית פלפל שחורטחון
 ¼ כפית מלח גס
1

מוציאים את הנתח מהמקרר כחצי שעה לפני הצלייה על המחבת. טופחים עליו עם מגבת נייר. משמנים את כולו בשמן הזית ומפזרים פלפל שחור על שני צדדיו.

סטייק אנטריקוט במחבת - הכנת הנתח לצלייה

2

מחממים מחבת גריל או מחבת כבדה כ-3-4 דקות על חום בינוני גבוה. כשהמחבת חמה, מניחים עליה את הנתח. צולים כ-6 דקות מבלי לגעת.

סטייק אנטריקוט במחבת

3

הופכים את הנתח וצולים על הצד השני כ-6 דקות נוספות.

סטייק אנטריקוט במחבת - צלוי

4

הנתח מוכן ברמת מדיום (הרמה הרצויה) כאשר הטמפרטורה הפנימית שלו מגיעה ל-55 מעלות. אם יש לכם מדחום הוציאו את הנתח מהמחבת כשהמדחום מורה 52 מעלות (הטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות גם אחרי ההורדה מהמחבת.)

5

מניחים את הנתח על צלחת חמה למשך 5 דקות לפני שפורסים אותו (אפשר בתנור על טמפרטורה מינימלית.)

6

זורים מעל מלח גס, פורסים לפרוסות או מגישים שלם. בתיאבון 😋

סטייק אנטריקוט במחבת - מוגש בצלחת

נתוני תזונה

מנות 0