מערבבים את כל חומרי המשרה למשחה.
מורחים היטב על נתחי הבשר ומצפים אותם במשרה.
עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות ללילה. אפשר ורצוי גם להשרות את הבשר ברוטב 24 שעות.
כשעה לפני הצלייה על הגריל מוציאים את הנתחים מהמקרר.
צולים בחום גבוה בערך כחמש-שש דקות מכול צד.
רמת הצלייה הרצוייה היא בין רייר למדיום (נע - חצי-צלוי). אם יש בנמצא מדחום מטבח, טמפרטורת הבשר הפנימית אמורה להיות בין 52 מעלות צלזיוס ל-63 מעלות צלזיוס.
מסירים את הבשר מהאש. נותנים לסטייק לנוח כחמש דקות לפני שמתקדמים לשלב הסעודה. בתיאבון!
מנות 0