אפשרויות הדפסה:

סטייק סינטה על האש

מניב2 מנותהכנה5 דקותבישול10 דקותסך הכול15 דקות

סטייק סינטה על האש - עם אורז וסלט

 2 נתחים סינטהבעובי 2.5 סנטימטר
למשרה
 ¼ כוס תערובת עשבי תיבול יבשיםטימין, רוזמרין, עלה דפנה, בזיליקום, אורגנו, טרגון, מיורן, פטרוזיליה
 2 כפות זרעי פלפלמבוקעים
 4 שיני שוםכתוש
 1 כף סוכר חום
 2 כפות סויה
 2 כפות שמן צמחי
1

מערבבים את כל חומרי המשרה למשחה.

2

מורחים היטב על נתחי הבשר ומצפים אותם במשרה.

סטייק סינטה על האש - ציפוי הבשר במשרה

3

עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות ללילה. אפשר ורצוי גם להשרות את הבשר ברוטב 24 שעות.

סטייק סינטה על האש - עטוף במשרה

4

כשעה לפני הצלייה על הגריל מוציאים את הנתחים מהמקרר.

5

צולים בחום גבוה בערך כחמש-שש דקות מכול צד.

סטייק סינטה על האש

6

רמת הצלייה הרצוייה היא בין רייר למדיום (נע - חצי-צלוי). אם יש בנמצא מדחום מטבח, טמפרטורת הבשר הפנימית אמורה להיות בין 52 מעלות צלזיוס ל-63 מעלות צלזיוס.

7

מסירים את הבשר מהאש. נותנים לסטייק לנוח כחמש דקות לפני שמתקדמים לשלב הסעודה. בתיאבון!

נתוני תזונה

מנות 0