אפשרויות הדפסה:

סלט אבוקדו ועגבניות

מניב2 מנותהכנה10 דקותסך הכול10 דקות

סלט אבוקדו ועגבניות

 1 אבוקדובשל, מקולף וחתוך לקוביות
 250 גרם עגבניותבשלות, שרי או רגילות, חתוכות לקוביות
 ½ בצל אדוםפרוס דק
 2 כפות פטרוזילייהקצוצה, או כוסברה
 2 כפות שמן זית
 1 כף לימון סחוט
 ½ כף חומץ בן יין אדוםאו חומץ בן יין לבן, או חומץ תפוח
 ½ כפית מלח
 ¼ כף פלפל שחור
תוספות אפשריות
 ½ מלפפוןחצוי ופרוס לפרוסות
 ½ פלפל אדוםאו צהוב, חתוך לקוביות
 1 שן שוםכתושה
1

פורסים את הירקות ומוסיפים לקערה.

סלט אבוקדו ועגבניות - הירקות

2

מפזרים מעל המלח והפלפל.

3

מוסיפים את שמן הזית, הלימון והחומץ.

4

מקפיצים את הירקות בקערה בעזרת כף (או בעזרת שתי כפות).

5

טועמים ומשפרים מליחות, פלפליות וחמיצות לפי הצורך.

6

מגישים מיד. בתיאבון 😋

סלט אבוקדו ועגבניות

נתוני תזונה

מנות 0