אפשרויות הדפסה:

סלט כרוב לבן

מניב6 מנותהכנה5 דקותסך הכול5 דקות

סלט כרוב בסיסי. פשוט. פריך. בריא.

סלט כרוב לבן

לסלט הבסיסי
 ½ ראש כרוב לבןבגודל בינוני
 ½ בצל סגולקצוץ
 3 כפות שמן צמחיזרעי ענבים, אבוקדו, קנולה
 2 כפות חומץ תפוחאו חומץ בן יין לבן
 1 כף סוכר קניםשטוחה
 1 כפית מלחשטוחה
 ½ כפית פלפל שחורטחון טרי
תוספות אפשריות (לפי הטעם ולגיוון)
 1 קמצוץ קימלטחון
 פטרוזיליהקצוצה
 2 גבעולי בצל ירוקקצוצים
 ½ כוס תירס
 2 כפות חמוציותמיובשות
 כרוב אדוםחתוך בסכין לרצועות דקות
1

לפני החיתוך נפתרים מעלים חיצוניים של הכרוב (כאלו שיש עליהם לכלוך). משרים את הכרוב בקערה גדולה עם מים קרים מעורבבים במלח. שוטפים ומנערים לייבוש.

2

פורסים את הכרוב לרצועות דקות, אבל לא דקות מאוד.

3

מערבבים את כול הרכיבים בקערת סלט גדולה.

4

מכסים וממתינים. כעבור 20-25 דקות הסלט מוכן להגשה.

5

נשמר בקירור עד יומיים. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0