אפשרויות הדפסה:

סלט סלק

מניב6 מנותהכנה5 דקותבישול1 שעהסך הכול1 שעה 5 דקות

סלט סלק

 3 סלק
 1 כף חומץ תפוחאו חומץ יין לבן
 1 כף לימוןסחוט
 1 כף סילאן
 1 כף סוכר חום
 1 כף שמן צמחי
  כפית מלח
 ¼ כפית פלפל שחור
תוספות אפשריות לסלט הסלק
 1 כף כוסברהאו פטרוזיליה, או בצל ירוק, או נענע, קצוץ דק
 1 כפית שוםכתוש
 1 כף צנובר
 ¼ כפית כמון
 גבינת צאן מפוררת
1

מחממים תנור ל-230 מעלות. עוטפים כל אחד מהסלקים בנייר אלומיניום. אופים בתנור במשך שעה - שעה וחצי עד להתרככות הסלקים.

סלט סלק - אפייה בנייר אלומיניום

2

מאפשרים לסלק להתקרר. קולפים וחותכים לקוביות. מעבירים לקערה.

3

מוסיפים את שאר הרכיבים. מערבבים. מכסים ומעבירים למקרר לרבע שעה.

4

מוסיפים עשב ירוק קצוץ (כמו, פטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק, נענע.) בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0