את עגבניות השרי פורסים לחצאים או לרבעים תלוי בגודלן. את הפטריות פורסים לפרוסות בגודל תואם לעגבניות השרי. את הבצל הירוק חותכים לטבעות באורך סנטימטר.
מוסיפים את הירקות החתוכים לקערה. מוסיפים לקערה את כל רכיבי הרוטב ומערבבים.
מניחים את הסלט במקרר למשך שעתיים לצורך כבישת הפטריות ולספיגת הרוטב בירקות.
לאחר הכבישה הסלט מוכן להגשה כפי שהוא. ניתן גם לשמור במקרר במשך יום-יומיים.
אפשר לגוון את סלט עגבניות השרי והפטריות עם תוספות שונות. צנון מוסיפים לירקות (לפני שהסלט נכבש.) צנובר או אגוזים מפזרים על הסלט בהגשה. בתיאבון 😋
מנות 0