מחממים תנור ל-200 מעלות.
בקערית מערבבים שמן זית ושום.
מוסיפים קוביות הבאגט לקערה. מטפטים עליהם את שמן הזית והשום ומפזרים את גבינת הפרמז'ן. מקפיצים ומערבבים את הלחם בקערה עד שהוא מצופה בצורה אחידה בשמן עם השום ובפרמז'ן.
מניחים בתבנית בשכבה אחת ואופים עד שיש קרוטונים שחומים, 8-10 דקות בערך.
שוטפים ומייבשים היטב את החסה. חותכים לרצועות בגודל נגיסה.
מעבירים את החסה לקערה רחבה ונמוכה או ישירות לצלחות הגשה אישיות.
מפזרים את הקרוטונים על החסה. זולפים מעל את רוטב הקיסר. מפזרים גבינת פרמז'ן והסלט מוכן. בתיאבון 😋
מנות 0