אפשרויות הדפסה:

סלט קיסר

מניב4 מנותהכנה15 דקותסך הכול15 דקות

סלט קיסר

לקרוטונים
 ½ באגטחתוך לקוביות בגודל שני סנטימטר
 3 כפות שמן זית
 1 כפית שוםכתוש ומעוך עם גב של כף
 1 כף גבינת פרמז'ןמגוררת
לסלט קיסר
 1 ראש חסה ערבית
 8 כפות רוטב קיסר לסלט
 4 כפיות גבינת פרמז'ןמגוררת
הכנת הקרוטונים
1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

בקערית מערבבים שמן זית ושום.

3

מוסיפים קוביות הבאגט לקערה. מטפטים עליהם את שמן הזית והשום ומפזרים את גבינת הפרמז'ן. מקפיצים ומערבבים את הלחם בקערה עד שהוא מצופה בצורה אחידה בשמן עם השום ובפרמז'ן.

4

מניחים בתבנית בשכבה אחת ואופים עד שיש קרוטונים שחומים, 8-10 דקות בערך.

סלט קיסר - קרוטונים

הכנת הסלט
5

שוטפים ומייבשים היטב את החסה. חותכים לרצועות בגודל נגיסה.

6

מעבירים את החסה לקערה רחבה ונמוכה או ישירות לצלחות הגשה אישיות.

7

מפזרים את הקרוטונים על החסה. זולפים מעל את רוטב הקיסר. מפזרים גבינת פרמז'ן והסלט מוכן. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0