מבשלים את תפוחי האדמה שלמים (לא קלופים) עד שהם רכים בנעיצת סכין, בערך כ-25 דקות.
מורידים מהאש, שוטפים במים קרים, נותנים להם להתקרר ולהתייבש, ומסירים את הקליפה.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים ביצים קשות שבושלו וקולפו מבעוד מועד, בצל, ורוטב אלף-האיים ומערבבים.
זורים מלח ופלפל שחור, זולפים קצת לימון ושמן זית, מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים לפי הצורך.
לבסוף מפזרים מעל את העירית הקצוצה ומגישים. בתיאבון!
מנות 0