אפשרויות הדפסה:

סלט תפוחי אדמה עם רוטב אלף האיים

מניב4 מנותהכנה15 דקותבישול25 דקותסך הכול40 דקות

סלט תפוחי אדמה עם רוטב אלף האיים

 5 תפוחי אדמהבגודל בינוני
 2 ביצים קשותחתוכות לקוביות
 ¾ כוס רוטב אלף האיים
 ½ בצל אדוםפרוס דק
 1 כף עיריתקצוצה
 מלח ופלפל
 לימון
 שמן זית
1

מבשלים את תפוחי האדמה שלמים (לא קלופים) עד שהם רכים בנעיצת סכין, בערך כ-25 דקות.

2

מורידים מהאש, שוטפים במים קרים, נותנים להם להתקרר ולהתייבש, ומסירים את הקליפה.

3

חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומוסיפים לקערה.

4

מוסיפים ביצים קשות שבושלו וקולפו מבעוד מועד, בצל, ורוטב אלף-האיים ומערבבים.

5

זורים מלח ופלפל שחור, זולפים קצת לימון ושמן זית, מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים לפי הצורך.

6

לבסוף מפזרים מעל את העירית הקצוצה ומגישים. בתיאבון!

נתוני תזונה

מנות 0