אפשרויות הדפסה:

ספינג’

מניב20 מנותהכנה3 שעותסך הכול3 שעות

ספינג'

 1 קילוגרם קמח רב תכליתי
 50 גרם שמרים
 ½ כוס סוכר
 ½ כפית מלח
 800 מיליליטר מיםבטמפרטורת החדר
 1 ½ ליטר שמן לטיגון
 2 כוסות אבקת סוכר
1

בקערה גדולה מערבבים קמח ושמרים, מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים לתוך הקמח.

2

מוזגים פנימה חצי מכמות המים ומתחילים ללוש את הבצק בידיים, בהדרגה מוסיפים את יתרת המים, וממשיכים ללוש דקה נוספת.

3

מכסים בניילון ומחכים שהבצק יכפיל את נפחו.

4

בידיים רטובות מערבבים את הבצק התפוח להוצאת אוויר, מכסים ומתפיחים שוב להכפלת הנפח.

5

מחממים שמן בסיר נמוך ורחב, טובלים את הידיים במים או בשמן, חותכים לעיגולים יוצרים חור במרכז הכדור ומותחים את השוליים לצדדים, מניחים בזהירות בשמן החם.

6

מטגנים עד להזהבה משני הצדדים כ-2-3 דקות.

7

מוציאים לנייר סופג לספיגת עודפי השמן למשך דקה, טובלים כל ספינג' באבקת הסוכר ומגישים חם.

נתוני תזונה

מנות 0