מערבבים בקערה את הקמח עם אבקת האפייה, המלח ואבקת הקינמון. מוסיפים את שיבולת השועל ומשלבים עם התערובת.
בקערת המיקסר מוסיפים חמאה וסוכרים. מערבבים כ-2 דקות במהירות נמוכה עד למיזוג החמאה והסוכרים.
מוסיפים לקערת המיקסר ביצה וממשיכים בבחישה. מוסיפים תמצית וניל וממשיכים כדקה או שתיים במהירות גבוהה לקבלת תערובת אחידה.
מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום. מוסיפים בהדרגה את התערובת היבשה ומערבבים עד להתמזגות עם התערובת הרטובה.
מוסיפים את שבבי השוקולד והצימוקים ומערבבים עם כף.
מכסים את הקערה ומכניסים למקרר לשעה מנוחה.
מחממים תנור ל-180 מעלות. מצפים תבניות בנייר אפייה.
בעזרת כף גלידה (או כף רגילה אם אין) יוצרים כדורים מתערובת העוגיות. מניחים את הכדורים על התבנית במרחק אחד מהשני, לאפשר התרחבות. משטחים כל כדור לצורת עוגיה שטוחה בעובי סנטימטר.
אופים בתנור שחומם מראש כ- 10-14 דקות, עד שהעוגיות משחימות קלות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקררות כ-10 דקות. בתיאבון 😋
מנות 0