אפשרויות הדפסה:

עוגת גבינה עם ביסקוויטים

מניב15 מנותהכנה30 דקותסך הכול30 דקות

עוגת שכבות קלה להכנה

עוגת גבינה עם ביסקוויטים

 500 גרם ביסקוויטים פתי בר לבן
 750 גרם גבינה לבנה
 ½ כוס חלב(אפשר גם חלב אורז)
 2 ביצים
 1 שקית פודינג וניל(80 גרם השקית)
 1 מיכל שמנת מתוקה(200 מ
 ¾ כוס סוכר
לציפוי שוקולד
 100 גרם שוקולד מריר משובח
 25 גרם חמאה
1

מקציפים שמנת, פודינג וחלב כ- 2-3 דקות במהירות הגבוהה במערבל.

עוגת גבינה עם ביסקוויטים - הכנת התערובת

2

בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה + הביצים + הסוכר.

3

מערבבים את שתי העיסות יחד.

עוגת גבינה עם ביסקוויטים - הכנת התערובת

4

טובלים את הביסקוויטים בחלב ועושים משטח של ביסקוויטים לחים בתבנית מלבנית.

עוגת גבינה עם ביסקוויטים - שכבה ראשונה

5

מעל הביסקוויטים מורחים משטח מתערובת הגבינה.

עוגת גבינה עם ביסקוויטים - כיסוי שכבה אמצעית

6

חוזרים על שתי הפעולות האחרונות עוד פעמיים (סך הכול שלוש שכבות של ביסקוויטים ושלוש של תערובת הגבינה.)

עוגת גבינה עם ביסקוויטים - שכבה אחרונה

7

מכסים ומכניסים לקירור. העוגה מוכנה להגשה כעבור מספר שעות במקרר.

עוגת גבינה עם ביסקוויטים - קירור

ציפוי שוקולד
8

אפשר להוסיף ציפוי שוקולד למעלה (לשחיתות מירבית.)

9

שמים בקערת מתכת או סיר קטן חבילת שוקולד מריר משובח (60%) שבור לקוביות יחד עם חמאה ו-3 כפות מיים.

10

בסיר נפרד מרתיכים כוס מיים ומניחים את הקערה עם תערובת השוקולד מעליו, כך שהאדים העולים יחממו את תערובת השוקולד בעדינות. תוך כדי ההמסה מערבבים עד שנוצרת משחה נוזלית, חלקה ואחידה.

11

מורחים את השוקולד על העוגה עם כף או לקקן. נותנים לעוגה להתקרר כמה שעות במקרר.

נתוני תזונה

מנות 0