אפשרויות הדפסה:

עוגת לחם תפוח-גזר

מניבמנה 1הכנה10 דקותבישול45 דקותסך הכול55 דקות

עוגת לחם תפוח-גזר

 1 ביצה
  כוס שמן קוקוס
  כוס סוכר קנים
 ¼ כוס אשלאו לבן או שמנת חמוצה
 1.50 כפיות תמצית וניל
 1.50 כפיות אבקת קינמון
 0.50 כפית אגוז מוסקט
 1 כוס קמח רב תכליתי
 1 כפית אבקת אפייה
 1 גזרמגורר
 0.75 תפוחמגורר
 0.50 כוס אגוזי מלךקצוצים דק
1

מחממים תנור ל-180 מעלות צלסיוס.

2

מקציפים יחד ביצה, שמן קוקוס, סוכר כ- 2-3 דקות (אפשר להשתמש במקצף ידני.)

3

מוסיפים את האשל, הקינמון, הוניל והאגוז המוסקט ומקציפים כ- 2 דקות נוספות.

4

בעזרת לקקן מקפלים לתערובת בעדינות את הקמח ואבקת האפייה עד לקבלת מרקם אחיד.

5

מוסיפים את הגזר והתפוח וממשיכים בקיפול עד לקבלת תערובת אחידה.

עוגת לחם תפוח-גזר - ערבוב

6

מוסיפים חצי מכמות אגוזי המלך ומערבבים.

7

מוזגים את התערובת לתבנית אפייה משומנת או לתבנית חד פעמית. את שארית אגוזי המלך מפזרים למעלה.

עוגת לחם תפוח-גזר - מוכנה לאפייה

8

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45-50 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

עוגת לחם תפוח-גזר אפויה

9

נותנים למאפה להתקרר כרבע שעה לפני שפורסים.