אפשרויות הדפסה:

עוגת שיש

מניב16 מנותהכנה25 דקותבישול35 דקותסך הכול1 שעה

עוגת שוקו וניל. יפה וטעימה.

עוגת שיש מעולה

 200 גרם חמאה ללא מלח
 1.50 כוסות סוכר
 1 מיכל אשלאו לבן
 4 ביצים
 350 גרם קמח תופח
 3 כפות אבקת קקאו
 1 כפית תמצית וניל
 1 כפית תמצית רום
1

שמים בקערת המיקסר חמאה רכה, מוסיפים סוכר ומקציפים היטב.

עוגת שיש - הכנת התערובת

2

לפני הוספת הביצים למיקסר רצוי לשבור לתוך כוס.

ביצה בכוס

3

מוסיפים את הביצים שלמות אחת אחר השני.

עוגת שיש - הכנת התערובת

4

מוסיפים לבן, תמצית וניל ואת הקמח (בהדרגה). ממשיכים להקציף כ- 5 דקות.

הכנת עוגת שיש - התערובת הראשונה

5

בשלב זה מוציאים 2/3 מהכמות לתבנית מלבנית שטוחה משומנת.

עוגת שיש - שכבה ראשונה

6

לשארית התערובת מוסיפים קקאו (עד לקבלת צבע רצוי - לא כהה מדי) ו- תמצית רום ומקציפים כדקה.

הכנת עוגת שיש - הוספת הקקאו לתערובת

7

מוסיפים את התערובת עם הקקאו לתערובת שבתבנית. עם סכין יוצרים חריצים לפנים התערובת על מנת שתערובת הקקאו תחדור מעט פנימה ויתקבל מראה שיש.

עוגת שיש - לפני האפייה

8

אופים בתנור מחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) כ-35 דקות בערך עד שמוודאים שמוכן.

עוגת שיש - נאפית בתנור

9

העוגה מוכנה כאשר מכניסים קיסם עץ שיוצא יבש.

עוגת שיש אפוייה

נתוני תזונה

מנות 0