אפשרויות הדפסה:

עוגת תפוחים קלה להכנה

מניב12 מנותהכנה25 דקותבישול1 שעהסך הכול1 שעה 25 דקות

עוגת תפוחים קלה להכנה

 1 קילוגרם תפוחיםמגוררים, אפשר עם הקליפה
 120 גרם חמאהרכה מאוד
 1 כפית חמאהלשימון התבנית
לתערובת היבשה
 ¾ כוס סוכר
 1 כוס קמח רב תכליתי
 1 כוס סולת
 1 שקית אבקת אפייהשקית = 10 גרם
 1 שקית סוכר ונילשקית = 10 גרם
להגשה
 אבקת סוכר
תוספות אפשריות
 צימוקים
 אגוזים
1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מגררים את התפוחים בעזרת פומפיה ומוסיפים לקערה. מחלקים לשלושה חלקים שווים פחות או יותר.

3

מערבבים בקערה את החומרים היבשים. מחלקים את התערובת היבשה לארבעה חלקים שווים.

4

משמנים בחמאה תבנית עגולה בקוטר 20 סנטימטר (אפשר גם לצפות את התבנית בנייר אפייה.)

5

מפזרים בתבנית המשומנת שכבה ראשונה של התערובת היבשה.

עוגת תפוחים קלה להכנה - שכבה ראשונה של תערובת יבשה

6

מניחים מעל התערובת היבשה שכבה של תפוחים מגוררים.

עוגת תפוחים קלה להכנה - הוספת שכבת תפוחים

7

מוסיפים שכבה שנייה של התערובת היבשה בפיזור אחיד מעל התפוחים, ומעליה שכבה שנייה של התפוחים.

8

מוסיפים שכבה שלישית של התערובת היבשה. מסדרים מעל שכבה שלישית של שארית התפוחים, כולל מיץ תפוחים שהצטבר בקערה.

9

מכסים הכול בשארית התערובת היבשה.

10

מעל השכבה האחרונה של התערובת היבשה מסדרים פרוסות של חמאה רכה.

עוגת תפוחים קלה להכנה - מוכנה לאפייה

11

מכניסים לתנור לאפייה של 60 דקות ב-180 מעלות.

עוגת תפוחים קלה להכנה - לאחר האפייה

12

נותנים לעוגה להתקרר מספר דקות לפני הגשה. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים. בתיאבון 😋

עוגת תפוחים קלה להכנה - פרוסה

נתוני תזונה

מנות 0