מחממים תנור ל-180 מעלות.
מגררים את התפוחים בעזרת פומפיה ומוסיפים לקערה. מחלקים לשלושה חלקים שווים פחות או יותר.
מערבבים בקערה את החומרים היבשים. מחלקים את התערובת היבשה לארבעה חלקים שווים.
משמנים בחמאה תבנית עגולה בקוטר 20 סנטימטר (אפשר גם לצפות את התבנית בנייר אפייה.)
מפזרים בתבנית המשומנת שכבה ראשונה של התערובת היבשה.
מניחים מעל התערובת היבשה שכבה של תפוחים מגוררים.
מוסיפים שכבה שנייה של התערובת היבשה בפיזור אחיד מעל התפוחים, ומעליה שכבה שנייה של התפוחים.
מוסיפים שכבה שלישית של התערובת היבשה. מסדרים מעל שכבה שלישית של שארית התפוחים, כולל מיץ תפוחים שהצטבר בקערה.
מכסים הכול בשארית התערובת היבשה.
מעל השכבה האחרונה של התערובת היבשה מסדרים פרוסות של חמאה רכה.
מכניסים לתנור לאפייה של 60 דקות ב-180 מעלות.
נותנים לעוגה להתקרר מספר דקות לפני הגשה. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים. בתיאבון 😋
מנות 0