עוף בסלסלה

גרסה שלנו למתכון האמריקני

 1 קילוגרם חלקי עוף
 50 גרם מרגרינהאו חמאה
לציפוי פירורי הלחם
 1 כוס פירורי לחם
 1 כף פפריקה
 1 כף תערובת עשבי תיבול יבשים
 1 כפית אבקת שום
 1 כפית מלח
 1 כפית פלפל שחור טחון טרי

1

שמים את פירורי הלחם ואת התבלינים בשקית פלסטיק ומערבבים.

2

מכניסים לשקית כול פעם חלק עוף אחר ומנערים היטב עד שמצופה מכל צדדיו.

3

מניחים את חלקי העוף המצופים על תבנית שרופדה בנייר אפיה. על כל חתיכת עוף שמים מעט מרגרינה או חמאה.

4

מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור מחומם בינוני כשעה וחצי.