אפשרויות הדפסה:

עוף פילדלפיה

מניב4 מנותהכנה10 דקותבישול1 שעה 25 דקותסך הכול1 שעה 35 דקות

עוף פילדלפיה -אפוי

 1 ¼ קילוגרם כרעיים או שוקייםאו עוף שלם מחולק
 1 קילוגרם תפוחי אדמהקלופים, חצויים או חתוכים לקוביות גדולות
 6 בצלצלי שאלוטחצויים או מחולקים לרבעים
 250 גרם משמשים מיובשים
 3 כפות תבלין פילדלפיה
 3 כפות שמן צמחי
 1 צרור טימין טרי
 1 כפית מלח
 ½ כפית פלפל שחור
 3 כפות מים
1

מחממים תנור ל-200 מעלות. מכינים תבנית גדולה.

2

מנקים את חלקי העוף ומייבשים בעזרת מגבות נייר.

3

מוסיפים לקערה גדולה את חלקי העוף. מוסיפים גם את תפוחי האדמה, המשמשים המיובשים והבצלצלים.

4

מוסיפים לקערית נפרדת את השמן, תבלין הפילדלפיה, המלח והפלפל ומערבבים.

5

מוזגים את השמן עם התבלינים על העוף והרכיבים האחרים שבקערה. מוסיפים גם את הטימין. מערבבים את הכל בידיים. מורחים את תערובת התבלינים על העוף ותפוחי האדמה. מעבירים את התערובת לתבנית ומסדרים בשכבה אחת. מוסיפים את המים לתבנית.

עוף פילדלפיה -מוכן לאפייה

6

מכסים את התבנית בנייר רדיד אלומיניום. אופים ב-200 מעלות במשך שעה ורבע.

7

מסירים את נייר האלומיניום, מגבירים את הטמפרטורה בתנור ל-225 מעלות. אופים ללא הכיסוי כ-10 דקות נוספות.

8

בתיאבון 😋

עוף פילדלפיה -מנה

נתוני תזונה

מנות 0