מפרפרים את העוף, יוצרים חריצים ומפזרים מלח.
בעזרת מכתש ועלי כותשים את עשבי התיבול יחד עם השום.
מערבבים את חומרי המשרה בקערה. מורחים על העוף ומעסים אותו עם המשרה. מוודאים שהמשרה מכסה אותו היטב וממלא גם את החתכים. מניחים מכוסה במקרר לשעה לפחות.
צולים את העוף על המנגל, בהתחלה מניחים עם צד החזה מופנה כלפי מעלה (צולים קודם את הצד ללא העור.) את מה שנשאר מהמשרה לא זורקים.
צולים כ- 25-30 דקות בלי להפוך. כשהעוף משחים יפה בבטנו הופכים את העוף וצולים מהצד השני כ- 15-20 דקות נוספות.
כשהעוף כמעט מוכן מורחים את שארית המשרה על העוף בעזרת מברשת וצולים כחמש דקות נוספות.
מסירים את העוף מהמנגל למגש, ונותנים לו לנוח כ-10 דקות.
אחרי שנח חותכים לחלקים ומגישים עם פלחי לימון לזליפה על העוף. בתיאבון 😋
מנות 0