בשלב ראשון משרים את האורז לכמה דקות במים.
בינתיים בסיר הבישול מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד שמתחיל להזהיב.
מוסיפים את השום ואת הנענע המיובשת ומטגנים-מערבבים כדקה.
מוסיפים את התרד ואת גרדת הלימון ומטגנים-מערבבים עד להתרככות התרד, כשתיים-שלוש דקות.
מסננים את האורז, מוסיפים לסיר ומערבבים.
מוסיפים מלח ופלפל, את הציר (או המים) ואת השמיר.
מערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים להבה.
מבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות.
מסירים מהאש ומשאירים את הסיר מכוסה כחמש דקות לפני שמגישים.
להגשה מוסיפים שמיר קצוץ טרי וזולפים מעל לימון. שיהיה בתיאבון 😋
מנות 0