אפשרויות הדפסה:

פילאף טורקי של בורגול עם עגבניות

מניב6 מנותהכנה10 דקותבישול15 דקותסך הכול25 דקות

פילאף טורקי של בורגול עם עגבניות

 2 כפות שמן זית
 1 בצלקלוף, קצוץ דק
 1 גמבה אדומהקטנה, ללא החרצנים, חתוכה לקוביות
 2 שיני שום
 2 עגבניותבגודל בינוני, חתוכות לקוביות
 1 כף משחת רסק עגבניות
 1 כפית פפריקה
 1 ½ כוסות בורגול עבהשטוף ומסונן
 2 ½ כוסות ציר ירקותאו מים
 1 כפית מלח
 ½ כפית פלפל
1

מחממים בסיר שמן זית, ומטגנים-מאדים בצל, שום וגמבה, במשך כמה דקות, עד להתרככות. מדי פעם מערבבים.

2

מוסיפים עגבניות ומערבבים. מטגנים-מאדים כשתי דקות על חום בינוני-נמוך.

3

מוסיפים את משחת רסק העגבניות, הפפריקה ואת הבורגול ומערבבים. ממשיכים בטיגון-אידוי כדקה נוספת.

4

מוסיפים ציר (או מים), מלח ופלפל, מגבירים את האש ומביאים לרתיחה.

5

כשהנוזלים מגיעים לרתיחה, מערבבים פעם אחרונה ומכסים. מבשלים על להבה קטנה כעשר דקות.

6

מסירים מהאש ומשאירים מכוסה כחמש דקות נוספות לפני שמגישים. בתיאבון!

נתוני תזונה

מנות 0