אפשרויות הדפסה:

פילה ברמונדי על האש

מניב2 מנותהכנה5 דקותבישול5 דקותסך הכול10 דקות

פילה ברמונדי על האש

 4 נתחים פילה ברמונדיעם העור
 4 כפיות שמן זית
 ¼ כפית פפריקה
 ¼ כפית מלח
 ¼ כפית פלפל שחור
לרוטב החמאה והשום
 2 כפות חמאה
 2 כפות מיץ לימוןסחוט טרי
 2 שיני שוםכתושות
 2 כפות פטרוזילייהקצוצה
הכנה מוקדמת
1

מכינים מראש את גריל הפחמים. מבעירים את הפחמים כ-20-30 דקות לפני הצלייה. עובדים עם רשת גריל נקייה וחלקה כדי שהדג לא יידבק אליה.

2

מנקים את פילה הדג ומייבשים בעזרת מגבות נייר. מורחים את שמן הזית על נתחי הדג הנקיים. מפזרים פפריקה, מלח ופלפל על שני צידי הנתחים המשומנים.

3

ממיסים את החמאה במחבת על חום נמוך עד בינוני. כאשר החמאה לגמרי מומסת, מוסיפים שום, פטרוזיליה ולימון. בוחשים כחצי דקה ומסירים מהכיריים. שומרים את רוטב הזיגוג בצד.

פילה ברמונדי על האש - הכנות מקדימות לצלייה

צליית פילה הברמונדי על האש
4

צולים את הדג על המנגל הלוהט כשהוא מונח תחילה על הצד עם העור (עור הדג בא במגע עם רשת הגריל.)

פילה ברמונדי על האש - מונח על הגריל

5

כעבור כ-3-4 דקות צלייה, מורחים כמחצית מרוטב הזיגוג על הנתחים.

פילה ברמונדי על האש - צד אחד מוכן

6

הופכים את נתחי הדגים בעדינות ובזהירות כדי שלא יתפרקו על הגריל. לשם כך ניתן להעזר בתרווד מתכתי או בשפכטל. אם הדג דבוק לרשת הגריל, נותנים לו עוד כמה רגעים של צלייה לפני שמנסים שוב לשחררו. אחרי הפיכת פילה הדג, מורחים את שארית רוטב הזיגוג על צידו השני של הדג.

פילה ברמונדי על האש - סיום צלייה

7

צולים את הפילה מצידו השני כדקה נוספת לפני שמגישים חם חם ישר לצלחת. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0