מחממים את הטוסטר או התנור (מצב גריל).
מפזרים קצת מלח ופלפל על נתחי הסלמון.
מחממים מחבת (להבה בינונית) וממיסים את החמאה. מטגנים את השום בערך דקה. זהירות לא לשרוף!
מוסיפים למחבת דבש, סויה ומים ומערבבים.
חצי מכמות הלימון מחלקים לפלחים ומניחים במחבת. חצי שני סוחטים על הרוטב ומערבבים.
מוסיפים את נתחי הסלמון ומבשלים ברוטב כ-2 דקות כול צד. בעזרת כף מדי פעם יוצקים את הרוטב על הנתחים תוך כדי הבישול.
כדי לקבל צריבה יפה של הנתחים, מעבירים לתנור או לטוסטר שחוממו מראש, וצולים במצב גריל כ-2 דקות נוספות מכול צד.
בתיאבון.
מנות 0