מנקים ומייבשים את הסלמון בעזרת מגבות נייר.
מערבבים את כל רכיבי המשרה בקערה.
מניחים את פילה הסלמון בצלחת עמוקה. מצפים אותו במשרה ומכסים. מניחים לחצי שעה.
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה בגודל מתאים בנייר אפייה ומניחים עליה את הדג. אם לדג יש עור, מניחים את הדג על הצד עם העור. עוטפים את התבנית בנייר אלומיניום ובעזרת מזלג מחוררים את האלומיניום כמה פעמים, לאפשר יציאת אדים.
אופים את הדג כ-15 דקות עם כיסוי האלומיניום. לאחר מכן מסירים את כיסוי האלומיניום. בעזרת כף מצפים את הדג ברוטב שנזל לצידי התבנית. ואופים כ- 3-4 דקות נוספות ללא הכיסוי.
הדג מוכן כשבפנים הוא אינו שקוף אך עדיין ורדרד. בתיאבון 😋