פילה סלמון בתנור עם פסטו

 600 גרם פילה סלמוןעם העור
 6 כפות רוטב פסטו
לציפוי
 3 כפות גבינת פרמז'ןאו גבינת פיקורינו, מגוררת
 3 כפות פירורי לחם
 2 כפיות שמן זית
להשלמת המתכון
 ¼ כפית פלפל שחור
 1 כפית גרדת לימון

1

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

2

מנקים את הסלמון ומיבשים בעזרת מגבות נייר. מניחים את הדג על מגש אפייה משומן קלות כשהוא על הצד עם העור (במקום לשמן אפשר לצפות את המגש עם נייר אפייה).

3

בעזרת כף מורחים את הפסטו על הצד העליון של הדג.

4

מערבבים בקערית את הפרמז'ן עם פירורי הלחם ושמן הזית. מורחים את תערובת ציפוי זו מעל שכבת הפסטו שעל הדג.

5

מפזרים מעל הכל פלפל שחור וגרדת לימון. זולפים קצת שמן זית.

6

אופים בתנור במשך 20-22 דקות ומגישים. בתיאבון 😋