אפשרויות הדפסה:

פילה סלמון על הגריל

מניב2 מנותהכנה10 דקותבישול10 דקותסך הכול20 דקות

פילה סלמון על הגריל

 2 נתחים פילה סלמוןעם העור, בערך 180 גרם לכול נתח
למשרה
 1 כף שמן זית
 1 כפית סויה
 ½ כפית חרדל דיז'ון
 1 כפית דבש
 1 שן שוםכתושה
 ¼ כפית מלח גס
 ¼ כפית פלפל שחורטחון טרי
תוספות אפשריות
 1 כפית עשב תיבולקצוץ (פטרוזיליה, שמיר, אורגנו, טימין)
 ½ כפית קליפת לימוןאו קליפת תפוז, קצוץ דק
1

מערבבים חומרי המשרה היטב.

2

מוסיפים את הדג, מצפים אותו מכול הצדדים במשרה. מכסים ושומרים בקירור לשעה לפחות, אפשר גם לכמה שעות.

3

מכינים את הגריל, מנקים היטב את הרשת שלו ומשמנים אותה.

4

צולים את הדג על הגריל. מתחילים בצליית הצד עם העור, כחמש - שש דקות צלייה בערך.

5

הופכים וצולים מהצד השני עד שמראה הבשר מאבד את שקיפותו, בערך כשלוש דקות נוספות. בתיאבון!

נתוני תזונה

מנות 0