הנפלאות שבפשטות
מבשלים את הפסטה.
בינתיים כשהפסטה מתבשלת, במחבת מחממים שמן זית וממיסים בתוכו את החמאה.
מוסיפים עגבניות, בצל, שום, עשבי תיבול יבשים, מלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מבשלים על אש בינונית 3-4 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהעגבניות מתרככות.
מוסיפים את הזיתים ומבשלים עוד כדקה, ואז מוסיפים לרוטב את הפסטה שהתבשלה בינתיים, מערבבים והמנה מוכנה.
מגישים עם גבינת פרמז'ן מגוררת (וכוס יין משובח ליד.)
בתיאבון 😋
מנות 0