אפשרויות הדפסה:

פרגיות בטריאקי במחבת

מניב2 מנותהכנה10 דקותבישול14 דקותסך הכול24 דקות

פרגיות בטריאקי במחבת - על צלחת

 300 גרם פרגיותבלי העצמות
למשרה
 3 כפות רוטב טריאקי
 1 כף דבש
 1 כף חומץ אורז
 1 שן שוםכתושה
 ½ כפית מלח
 ½ כפית פלפל שחור
להגשת המנה
 1 גבעול בצל ירוקקצוץ
 1 כפית סומסום
 1 כפית שמן סומסום
הכנת העוף במשרה
1

מוסיפים לקערה את רכיבי המשרה ומערבבים.

2

מנקים ומייבשים את הפרגיות בעזרת מגבות נייר (אין צורך לשטוף). נפתרים מעודפי שומן, ומשאריות של סחוס או עצמות. חותכים כל נתח לשני חלקים שווים.

3

מכניסים את נתחי הפרגיות לקערה ועוטפים אותם בתערובת המשרה. מכסים את הכלי ומניחים במקרר לשהות של בין שעה אחת לארבע שעות.

פרגיות בטריאקי במחבת - במרינדה

צליית הפרגיות בטריאקי במחבת
4

מחממים מחבת על חום בינוני במשך 2-3 דקות. מניחים את נתחי העוף במחבת על הצד עם העור (כשהצד של העור בא במגע עם המחבת). את המשרה הנותר בקערה שומרים.

5

מטגנים במשך 6 דקות. הופכים צד ומטגנים במשך 6 דקות נוספות.

פרגיות בטריאקי במחבת

6

בעזרת כף מורחים מחצית ממשרה הטריאקי הנותר בקערה על נתחי הפרגיות. כמו כן מפזרים על העוף מחצית מכמות הסומסום ומטגנים כדקה נוספת.

7

כעבור דקה, הופכים את העוף, מורחים מצדו השני את שארית המשרה והסומסום, מטגנים כדקה נוספת והעוף כבר אמור להיות מוכן. אפשר לוודא מוכנות על ידי ביצוע חתך קטן בצד עבה של הנתח ובדיקה שהעוף אכן אפוי לגמרי.

הגשה
8

מפזרים מעל הפרגיות בטריאקי בצל ירוק, וזולפים מעליהן שמן סומסום. מגישים עם אורז לבן. בתיאבון 😋

פרגיות בטריאקי במחבת - חתיכה

נתוני תזונה

מנות 0