אפשרויות הדפסה:

פרגיות בטריאקי למנגל

מניב2 מנותהכנה10 דקותבישול15 דקותסך הכול25 דקות

פרגיות בטריאקי למנגל

 500 גרם פרגיות עוףללא עצמות
למשרה
 2 שיני שוםכתוש
 1 כפית ג'ינג'רקצוץ
 3 כפות רוטב טריאקי סמיך
 1 ½ כפות מיץ אננס
 1 כפית שמן סומסום
 ½ כפית פלפל לבןטחון
לקישוט
 1 גבעול בצל ירוקקצוץ
הכנת המשרה
1

מנקים ומיבשים את פרגיות העוף בעזרת מגבת נייר. את העור אפשר להשאיר או להסיר. חותכים כל נתח פרגית לנתחים קטנים בגודל 3-4 סנטימטר או משאירים את נתח הפרגית שלם.

2

כותשים את השום ואת הג'ינג'ר בעזרת מכתש ועלי. לחלופין אפשר למעוך את השום והג'ינג'ר בעזרת כף או מזלג.

פרגיות בטריאקי למנגל - כתישת השום והג'ינג'ר

3

מעבירים את השום והג'ינג'ר הכתושים לקערה. מערבבים יחד עם שאר רכיבי המשרה.

4

מוסיפים את הפרגיות, מצפים אותן היטב במשרה. מכסים ומניחים במקרר לפחות לשעתיים (אפשר גם ללילה).

צלייה על המנגל
5

כאשר הגריל חם, מניחים את הפרגיות על רשת גריל נקייה ומשומנת. שומרים את שארית המשרה בקערה.

6

צולים את הפרגיות על הגריל החם כ- 12-14 דקות.

7

במהלך הצלייה הופכים את הפרגיות כול שלוש דקות ומוודאים שאינן נשרפות.

8

לקראת סיום הצלייה, בעזרת מברשת, מורחים את שארית המשרה על הפרגיות משני הצדדים. צולים עוד כדקה מכול צד ומסירים מהמנגל.

9

להגשה מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ. בתיאבון 😋

פרגיות בטריאקי למנגל - על אורז בצלחת

נתוני תזונה

מנות 0