מנקים ומיבשים את פרגיות העוף בעזרת מגבת נייר. את העור אפשר להשאיר או להסיר. חותכים כל נתח פרגית לנתחים קטנים בגודל 3-4 סנטימטר או משאירים את נתח הפרגית שלם.
כותשים את השום ואת הג'ינג'ר בעזרת מכתש ועלי. לחלופין אפשר למעוך את השום והג'ינג'ר בעזרת כף או מזלג.
מעבירים את השום והג'ינג'ר הכתושים לקערה. מערבבים יחד עם שאר רכיבי המשרה.
מוסיפים את הפרגיות, מצפים אותן היטב במשרה. מכסים ומניחים במקרר לפחות לשעתיים (אפשר גם ללילה).
כאשר הגריל חם, מניחים את הפרגיות על רשת גריל נקייה ומשומנת. שומרים את שארית המשרה בקערה.
צולים את הפרגיות על הגריל החם כ- 12-14 דקות.
במהלך הצלייה הופכים את הפרגיות כול שלוש דקות ומוודאים שאינן נשרפות.
לקראת סיום הצלייה, בעזרת מברשת, מורחים את שארית המשרה על הפרגיות משני הצדדים. צולים עוד כדקה מכול צד ומסירים מהמנגל.
להגשה מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ. בתיאבון 😋
מנות 0