אפשרויות הדפסה:

פרגיות על האש במרינדה

מניב2 מנותהכנה12 דקותבישול12 דקותסך הכול24 דקות

פרגיות על האש במרינדה

 400 גרם פרגיות עוףללא עצמות
למרינדה
 1 כף סויה
 1 כף דבש
 1 כף חומץ בלסמי
 1 כף שמן צמחי
 1 כפית חרדל דיז'ון
 ½ כפית אבקת כוסברה
 ½ כפית מלח
 ¼ כפית פלפל שחור
1

מנקים את העוף בעזרת מגבות נייר. מוודאים שאין שאריות של עצמות ושל חלקי פנים.

2

חותכים את העוף לקוביות בגודל 3 סנטימטר.

3

מוסיפים את כל רכיבי המרינדה לקערה וטורפים עם מטרפה ידנית.

4

מוסיפים את קוביות העוף. מערבבים ומוודאים שהרוטב עוטף את כול חתיכות העוף. מכסים ומכניסים למקרר לשעה-שעתיים.

5

לקראת צלייה מכינים שיפודים. אם משתמשים בשיפודי עץ משרים אותם במים כחצי שעה מראש.

6

משפדים את חלקי העוף. מניחים את השיפודים על מנגל חם שחומם מראש. את מה שנשאר מהמרינדה שומרים בצד.

7

במהלך הצלייה מדי פעם מסובבים את השיפודים כדי שהעוף ייצלה בצורה אחידה מכול הצדדים.

8

סך הכול זמן הצלייה הוא 12 דקות בערך. לקראת סיום הצלייה (דקה לסיום) מברישים את שארית המרינדה על חלקי העוף. צולים כדקה נוספת ומגישים. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0