אפשרויות הדפסה:

ציר עוף חום

מניבמנה 1הכנה25 דקותבישול30 דקותסך הכול55 דקות

ציר עוף חום

 800 גרם חלקי עוף לציר(צוואר, גב, עצמות, קצוות)
 2 גזרקלוף, חתוך לקוביות גדולות
 2 בצלקלוף, חתוך לקוביות גדולות
 2 גבעולי סלריחתוך לקוביות
 1 ליטר מים
 2 שיני שום
 1 צרור עשבי תיבול טרייםקשורים בחבל (Bouquet garni - רוזמרין, עלה דפנה, טימין, מרווה, פטרוזיליה)
 3 כפות רסק עגבניות
 1 כפית מלח
 ½ כפית פלפל שחור
1

מחממים סיר ובתוכו עצמות ושאריות עוף.

2

צורבים את שאריות העוף עד לקבלת גוון חום כהה, ומשגיחים שלא לשרוף (בערך 10 דקות.)

3

מוסיפים גזר, סלרי, בצל ושום ומערבבים. מטגנים כ-5 דקות ומדי פעם בוחשים.

ציר עוף חום - הוספת הירקות

4

מוסיפים את המים ומגרדים את התחתית של הסיר. מביאים לרתיחה.

5

מוסיפים צרור עשבי תיבול, רסק העגבניות, מלח ופלפל. בוחשים, מכסים ומבשלים כחצי שעה.

6

מעבירים את הציר דרך מסננת. שומרים רק את הציר המסונן. מהשאריות נפתרים.

ציר עוף חום - סינון הציר

נתוני תזונה

מנות 0