צלעות טלה על האש בתיבול מרוקאי

 ½ קילוגרם צלעות טלה
למשרה
 1 כף נענעקצוצה
 1 כף פטרוזיליהקצוצה
 1 כפית שוםכתוש
 1 כפית פפריקה
 ¼ כפית צ'ילי אדום
 ½ כפית כמון
 ½ כפית מלח
 2 כפות שמן זית

1

מערבבים את כול חומרי המשרה בקערה.

2

מוסיפים את הצלעות, מערבבים ומצפים אותן במשרה.

3

מכסים ומניחים במקרר לפחות לשעה (אפשר גם ללילה).

4

צולים את הצלעות על המנגל, בערך 3-4 דקות לכול צד. משגיחים שלא ישרף ומדי פעם הופכים. בתיאבון!