אפשרויות הדפסה:

צלעות טלה על האש עם סומק

מניב2 מנותהכנה2 דקותבישול8 דקותסך הכול10 דקות

צלעות טלה עם סומק על האש

 800 גרם צלעות טלה
 1 כף סומק
 2 כפות שמן זית
 מלח גס
 פלפל שחורטחון טרי
1

מערבבים סומק עם שמן זית.

2

מניחים את הצלעות על מגש וזולפים עליהם את שמן הזית עם הסומק. מעסים את הצלעות ומודאים שהם מכוסים בשני צידהם בסומק עם שמן הזית.

3

זורים עליהם פלפל שחור טחון משני הצדדים.

צלעות טלה עם סומק על האש - במרינדה

4

מכסים ומניחים במקרר לשעה.

5

כעבור שעה במקרר צולים את הצלעות על מנגל שנוקה ושחומם מבעוד מועד.

צלעות טלה עם סומק על האש - צליה

6

צולים כשלוש דקות, הופכים צד וצולים כשלוש דקות נוספות.

7

זורים מלח גס ומגישים חם. בתיאבון!

נתוני תזונה

מנות 0