אפשרויות הדפסה:

קבב בארג פרסי

מניב2 מנותהכנה15 דקותבישול4 דקותסך הכול19 דקות

קבב בארג פרסי

 ½ קילוגרם פילה כבשאו פילה עגל
למשרה
 1 בצלבינוני, מגורר בפומפייה
 2 שיני שוםכתוש
 4 כפות שמן זית
 ¼ כפית זעפרןמושרה בכף מים חמים לכמה דקות
 ½ כפית סומק
לצלייה
 ½ כפית מלח
 ¼ כפית פלפל שחור
1

מנקים ומיבשים את הבשר בעזרת נייר סופג.

קבב בארג פרסי - מצרכים

2

בעזרת סכין שף משטחים את הבשר לנתחים בעובי של חצי סנטימטר וברוחב של שבעה-שמונה סנטימטר.

קבב בארג פרסי - חיתוך הבשר

3

מערבבים את חומרי המשרה, מכסים את הבשר במשרה ומניחים במקרר ללילה.

קבב בארג פרסי - במרינדה

4

מוציאים את הבשר מהמקרר כשלושים דקות לפני הצלייה על המנגל.

5

על משטח שטוח מניחים את נתחי הבשר צמודים אחד לשני. משפדים על שיפודי ברזל רחבים (או זוג שיפודים דקים). את מה שנשאר מהמשרה שומרים ללחלוח הבשר בהמשך.

קבב בארג פרסי - שיפודים

6

צולים על הגריל כשלושים שניות, מסובבים וצולים מהצד השני כשלושים שניות נוספות. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים-שלוש עד שהבשר מוכן. סה"כ זמן הצלייה הוא שלוש-ארבע דקות ולא דקה אחת יותר!

קבב בארג פרסי - צלייה

7

בדקה האחרונה של הצלייה זורים על הבשר מלח ופלפל. עם סיום הצלייה מושחים את הבשר בעזרת מברשת במה שנשאר מהמשרה.

8

מגישים עם אורז פרסי, עם עגבניה שצולים על המנגל ליד הבשר, ונהנים. בתיאבון!

קבב בארג פרסי

נתוני תזונה

מנות 0