בקערה גדולה מוסיפים את הבשר, השומן, מלח, פלפל וכמון, ואם יש אז גם צ'ובריצ'ה, ומערבבים.
מוסיפים את שאר הרכיבים, מערבבים ולשים עם הידיים כ-10 דקות לפחות.
מכסים ומניחים לנוח בקירור ל-12 שעות.
יוצרים מהתערובת קבבים מוארכים (מעין נקניקיות) בקוטר 2 סנטימטר ובאורך 15 סנטימטר. עובדים עם ידיים משומנות כדי שלא יידבק.
לשמור בקירור עד חצי שעה לפני הצליה.
צולים על גריל פחמים. 2-3 דקות צליה לכול צד, סה"כ 5-6 דקות צלייה והקבבים מוכנים.
מנות 0