אפשרויות הדפסה:

קבב טלה

מניב6 מנותהכנה20 דקותבישול10 דקותסך הכול30 דקות

קבב טלה על מצע פיתה

 12 שיפודי עץ רחביםשהושרו במים כחצי שעה לפחות
 1 קילוגרם בשר טלהשומני, טחון (שוק, צלעות, צוואר)
 1 בצלקצוץ דק
 4 שיני שוםכתוש
עשבי תיבול טריים
 2 כפות פטרוזיליהקצוצה
 2 כפות נענעקצוצה
תבלינים
 1 כף כמון
 1 כף כוסברה
 1 כף סומק
 1 כף פלפל שחור
 1 כף מלח
1

משרים את השיפודים במים לפחות כחצי שעה מראש.

2

מערבבים את כול הרכיבים (בשר, בצל, שום, עשבים, תבלינים) בקערה.

3

לשים את התערובת באופן יסודי כ- 10-15 דקות.

4

יוצרים מהתערובת כ-12 כדורים.

5

מכול כדור יוצרים מעין נקניק בקוטר 3 סנטימטר. מעבירים את השיפוד במרכז הנקניק, מהדקים היטב ומניחים על מגש.

6

משמנים את רשת הגריל. צולים את השיפודים על גריל הפחמים כ- 4-5 דקות מכול צד.

7

מגישים על פיתה חמה, עם ירק טרי, מטבל ואו סלט.

נתוני תזונה

מנות 0