אפשרויות הדפסה:

קבב לולה ארמני

מניב4 מנותהכנה20 דקותבישול10 דקותסך הכול30 דקות

קבב לולה

 600 גרם בשר כבשטחון, 20% שומן
 1 ביצהקטנה
 1 כף רסק עגבניות
 1 בצלעם המיץ, קצוץ קטן מאוד
 1 שן שוםכתושה
 1 כף פטרוזיליה קצוצה
 ½ כף אורגנו מיובש
 ½ כפית כמון
 ½ כפית פפריקה מתוקה
 ½ כפית פתיתי צ'יליאו פפריקה חריפה
 1 כפית מלח
 ½ כפית פלפל שחור
1

מערבבים את כול חומרי התערובת לקבבים בקערה.

2

לשים את התערובת היטב כמה דקות. מכסים ומניחים בקירור לשעה.

3

לשיפודים מומלץ להשתמש בשיפודי מתכת רחבים אותם מניחים ישירות מעל הגחלים, כך שאין צורך ברשת אליה הקבבים עלולים להדבק. אם משתשמים בשיפודי עץ, יש להשרותם במים כ-30 דקות לפחות לפני השימוש.

4

יוצרים שיפודים של קבבים מוארכים בעלי עובי של שניים וחצי סנטימטר. מהדקים את הקבבים היטב לשיפוד.

5

צולים על הגריל 4-5 דקות מכל צד עד שמוכן. בתיאבון!

נתוני תזונה

מנות 0